О нама

Ко смо ми?

У новембру 2008. године почели смо са радом на Уча порталу. На њему су се могле пронаћи информације усмерене на подршку и праћење активности учесника наших акредитованих програма стручног усавршавања. У оквиру Уча портала, покренули смо и Уча форум, намењен свима који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса у предшколским установама, основним и средњим школама. Од почетка 2011. године Уча портал је обогаћен покретањем Уча еШколе која је омогућила онлајн похађање наших акредитованих програма стручног усавршавања. Поред онлајн семинара, на страницама Уча еШколе могли су да се пронађу и занимљиви курсеви и наставни материјали за предшколце, ученике, наставнике, васпитаче, родитеље, стручне сараднике, директоре. Дакле, поново за све оне који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса.

 Уча портал 30. септембра 2011. године прераста у Учасофт – агенцију за едукацију и услуге, са намером да постане лидер у пружању подршке у раду школама, наставницима, ученицима, родитељима, али и свим другим заинтересованим правним и физичким лицима, која имају потребу да стварају и раде у складу са савременим информационо-комуникационим технологијама. Учасофт, у својој понуди за њих обезбеђује израду веб сајтова, веб портала, система за управљење садржајем, система за учење на даљину и врши адекватну обуку запослених.

Зашто баш ми?

Стручност

Искуство и пракса

Квалитет

Наш тим

Наш тим чине професионалци у области разредне и предметне наставе, носиоци стручних и научних звања у области дидактичко-методичких наука, као и стручњаци у области образовне технологије и савремених информационо-комуникационих технологија. Струка нам није страна, али морамо нагласити да испред ње увек стављамо људскост. То нам помаже да са нашим клијентима развијемо поверење и међусобно уважавање и помагање.

Искуство и пракса

Непрестано формално и неформално образовање, искуство и пракса, допринели су да наш рад постане веома плодан и успешан. Чланови нашег тима до сада су награђивани највишим наградама и признањима које додељују владин и невладин сектор, удружења и организације различитих профила. 

Квалитет

Дидактичко-методичка знања и дугогодишњи рад са ученицима и одраслима омогућили су нам да на веома квалитетан начин преточимо знања, умења и вештине у различите традиционалне и онлајн обуке за ученике, наставнике, стручне сараднике и директоре школа. Наше вишедеценијско радно искуство и шеснаестогодишње присуство на интернету омогућили су нам да нашим клијентима обезбедимо најквалитетнију могућу услугу.

Контактирајте нас

Фиксни телефон

Мобилни телефон