Савремени и безбедни

Веб сајтови

Наши веб сајтови се одликују високом сигурношћу, добрим дизајном и у потпуности су прилагођени свим претраживачима.

ВЕЋ ОД

13.200 РСД

Потребан Вам је пословни веб сајт?

Схватили сте да се број корисника интернета свакодневно увећава и да скоро свако домаћинство има приступ глобалној мрежи?

Имате нешто за продају или је потребно да некога упознате са послом којим се бавите?

Приметили сте да сви Ваш пословни партнери имају веб сајтове и да су они постају императив за промоцију посла или бизниса?

Још увек немате свој веб сајт и почели сте да личите на продавца који муштерији нема да понуди своју визит картицу?

Одлучили сте да постанете власник веб сајта који има довољно садржаја са јасном поруком вашег посла или бизниса?

Желите да се Ваш веб сајт учитава брзо, да буде поуздан и да изгледа професионално?

На правом сте месту!

Потребан Вам је школски веб сајт?

Желите да успешно остварите мисију и визију Ваше школе?

Хоћете да будете успешна школа?

Ваше руководство иде у корак са развојем информационо-комуникационих технологија?

Хоћете да подигнете свој кредибилитет и углед у јавности присуством на интернету?

Потребно Вам је да информације и дешавања у школи постану доступне свим партнерима, а нарочито родитељима и ученицима?

Недостаје Вам школски веб сајт који је добро дизајнирани, атрактиван, једноставан за навигацију, употребљив, садржајан, функционалан и да је у стању да задржи и поново врати посетиоца?

На правом сте месту!

Зашто да изаберете нас?

Сигурност и безбедност

Респонзивни дизајн

Пуна оптимизација

Објаснићемо детаљније

На интернету се налази мноштво сајтова. Наизглед, сви су исти, али међу њима постоје разлике. Jедноставни сајтови, који пружају основне информације о власнику и његовом бизнису зову се статички сајтови. Oвакве сајтове могу да надограђују, мењају и ажурирају само професионалци. Са динамичким сајтовима је другачије. Овакве сајтове, уз адекватну обуку, може да одржава и особа која није веб програмер. Веома су погодни за сајтове на којима је потребно често мењати и допуњавати садржаје.

За Вашу школу или посао по изузетно повољној цени можемо да направимо динамички сајт који ће одговарати свим Вашим потребама!

Да бисте имали веб сајт на интернету, потребно је да обезбедите домен (јединствену веб адресу) и хостинг (простор на интернету где је позициониран Ваш веб сајт). Домен се састоји од два дела: домен другог степена, који сами дефинишете (нпр. ucasoft) и домен највишег нивоа, који бирате из предефинисане листе домена Вашег домен регистра (нпр. rs). Будите креативни приликом избора домена другог степана, а приликом избора домена највишег нивоа изаберите онај који припада природи посла којим се бавите. Приликом избора хостинга, будите пажљиви и изаберите поузданог провајдера.

Домен и поуздан хостинг можете да обезбедите код нас по веома повољној цени!

Оптимизација сајта за претраживаче (SEO – Search Еngine Оptimization) представља скуп радњи и активности које се извршавају на самом сајту и ван сајта ради побољшања позиције сајта на претраживачима приликом претраге на задате кључне речи. Веб сајт, који не може да се нађе на претраживачу, као и да не постоји.

Уколико се одлучите за нас, Ваш сајт ће бити професионално оптимизован и високо ће се котирати на претрагама!

SSL је акроним од Secure Sockets Layer. Представља парче кода на вашем веб серверу које омогућава безбедну онлајн комуникацију. Велики број корисника веб сајтова користи овај сертификат у циљу смањења ризика од крађе података или незаконите обраде осетљивих информација. Да би се обезбедила сигурна конекција између клијента и сервера,  потребно је да се на веб серверу инсталира SSL сертификат. У том случају Ваш веб сајт ће имати имати зелени катанац и „https“ у називу сајта.

У случају да изаберете наш хостинг, ми ћемо Вам бесплатно обезбедити основни SSL сертификат!

Није довољно само да имате веб сајт. Да би он оправдао своје постојање, потребно је да се редовно одржава и ажурира. Битно је да се редовно врши  ажурирање система и свих додатака који се користе. Садржаји страница увек треба да буду актуелни, функционални и лепо дизајнирани. Уколико се не ради тако ваш сајт ће изгледати запуштено, а његови посетиоци ће га брзо напуштати. Сви наши клијенти и овај део посла препуштају нама.

По изузетно повољној цени ми можемо да одржавамо и ажурирамо Ваш сајт!

Изаберите пакет и пријавите се за израду сајта

ОСНОВНИ ПАКЕТ

13.200 РСД

ОПТИМАЛНИ ПАКЕТ

17.200 РСД

НАПРЕДНИ ПАКЕТ

21.200 РСД

СУПЕР ПАКЕТ

25.200 РСД

*Напомена: У цену сваког пакета урачуната је бесплатна израда сајта (до 5 страна). Накнадне измене на сајту рачунају се у ажурирање сајта. Посебни захтеви клијента на бесплатном, демо сајту, додатно се наплаћују. Цена се утврђује договором са клијентом.

**Напомена: У цену сваког пакета урачунати су домени: edu.rs, org.rs, co.rs, in.rs. Цена сваког пакета се увећава уколико клијент изабере неки други домен: com + 600 РСД, rs + 1000 РСД, org + 900 РСД, info + 900 РСД, net + 900 РСД, me + 900 РСД, biz + 1300 РСД, in + 1000 РСД, tv + 1200 РСД, ws + 1000 РСД, co + 1200 РСД, mobi + 1400 РСД, design + 6900 РСД, nl + 800 РСД.

Контактирајте нас

Фиксни телефон

Мобилни телефон