Савремен и поуздан

LMS

Наши системи за управљање учењем одликују се лепим дизајном и квалитетном комуникацијом између наставника и ученика.

Систем за управљање учењем

ЦЕНА ПО ДОГОВОРУ

Желите да реализујете квалитетну наставу на даљину?

Хоћете да будете иновативна школа, која иде у корак са развојем информационо-комуникационих технологија?

Увек сте настојали да Вашим наставницима омогућите квалитетне улове за креативан и иновативан рад?

Трудили сте се да за Ваше ученике обезбедите стимулативно окружење за учење?

Схватате колики је значај непрестане комуникације између наставника и ученика?

Желите да Ваша школа, поред редовне наставе, унапреди наставни процес и ученицима понуди и учење на даљину?

Волели бисте да Ваша школа буде корак испред осталих?

 На правом сте месту!

Зашто да изаберете нас?

Сигурност и безбедност

Респонзивни дизајн

Потпуна подршка

Објаснићемо детаљније

Стимулативно окружење за учење, било у учионици или на мрежи, мора да омогући трансфер знања од наставника ка ученику, али и могућност комуникације између наставника и ученика. Да би се на мрежи направило овакво виртуелно окружење за учење осмишљен је софтвер који омогућавa прављење и чување мултимедијалних образовних материјала у електронском облику, појединачно достављање ових материјала и задатака ученицима и тестирање знања ученика. Овакав затворен и контролисан систем е-учења, који добро моделује стимулативно окружење за учење, назива се систем за управљање учењем (енглески: Learning Management System – LMS).

Системи за управљање учењем представљају апликације које су наменски дизајниране у образовне сврхе и у себи обједињују алате за електронско учење који су базирани на различитим веб тахнологијама. Омогућавају креирање наставних садржаја за велики број различитих наставних предмета, додавање унапред припремљених образовних садржаја, организацију наставе, праћење и вредновање великог броја ученика, синхрону и асинхрону комуникацију и мноштво активности које обезбеђују активно учешће ученика у реализацији предвиђених активности.

Системи за управљање учењем могу да обезбеде активно учешће ученика током учења у школи и код куће. Овакви системи могу да садрже већ спремљене образовне материјале, тако да наставници не морају да троше много времена на њихову израду. У том случају потребно је само да их доставе ученицима. Поред готових, наставници могу да развијају и додају сопствене материјале и програме. Систем администрира све активности ученика, што омогућава праћење процеса учења, покретање потребних интервенција и осмишљавање наставних програма који су у складу са интересовањима ученика. Системи за управљање учењем могу да се користе као допуна класичној настави (комбинована настава) или као подршка за самостални рад код куће (онлајн учење). 

Системи за управљање учењем су у сталном процесу развијања и мењања, њихови називи се често преклапају и имају заједнички скуп функционалности. Приликом избора система за управљање учењем треба узети у обзир различите захтеве и потребе, одлучити се за карактеристике које систем треба да задовољи и на основу детаљне критеријумске анализе свих чинилаца изабрати најбоље решење.

Пријавите се за израду система за управљање учењем

Да закључимо

За Вашу школу можемо да направимо систем за управљање учењем који ће одговарати свим Вашим потребама!

У случају да изаберете нашу понуду, ми ћемо се потрудити да Ваш систем за управљање учењем буде сигуран, безбедан, лепо дизајниран и респонзиван!

Ту смо и уколико за Ваше наставнике буде била потребна и обука.

Не брините ни о чему!

За Вас ћемо обезбедити комплетну услугу: домен, хостинг, основни SSL сертификат, дизајн, израду, повезивање са школским сајтом.

Јавите нам се или нам пишите и пошаљите образац поред текста.

Ми ћемо Вам се јавити у најкраћем временском року.

Пошаљите нам образац

  Школа (обавезно)

  Улица и број (обавезно)

  Поштански број (обавезно)

  Место (обавезно)

  Е-пошта (обавезно)

  Телефон (обавезно)

  Одаберите врсту услуге (обавезно)

  Питајте нас још нешто ако желите

  Контактирајте нас

  Фиксни телефон

  Мобилни телефон