Почетна О нама

Учасофт

У новембру 2008. године почео је са радом Уча портал. На њему су се, на почетку, могле пронаћи информације усмерене на подршку и праћење активности учесника акредитованог програма Веб портали за припрему и реализацију наставе. Од 2010. године, поред овог програма стручног усавршавања, на Уча порталу могле су да се пронађу и информације везане за још један програм стручног усавршавања Како до интерактивног софтвера у настави.
o-nama-ucasoft
У оквиру Уча портала, покренут је и Уча форум, намењен свима који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса у предшколским установама, основним и средњим школама. Учесницима семинара Веб портали за припрему и реализацију наставе и Како до интерактивног софтвера у настави путем овог форума било је омогућено да буду у сталном контакту и да на тај начин размењују мишљења и отклањају могуће недоумице. Чланови Уча форума могли су да постављају различите теме и дају одговоре на њих. Основни циљ био је да се сви учесници програма укључе у велику виртуелну заједницу чинећи да програми разбију временске и просторне баријерe.
 
Од почетка 2011. године Уча портал је обогаћен покретањем Уча е-школе која је омогућила онлајн похађање наших акредитованих програма стручног усавршавања. Поред е-семинара, на страницама Уча е-школе могли су да се пронађу и занимљиви е-курсеви и наставни материјали за предшколце, ученике, наставнике, васпитаче, родитеље, стручне сараднике, директоре... Дакле, поново за све оне који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса.
 
Уча портал 30. септембра 2011. године прераста у Учасофт – агенцију за едукацију и услуге, са намером да постане лидер у пружању подршке у раду школама, наставницима, ученицима, родитељима, али и свим другим заинтересованим правним и физичким лицима, која имају потребу да стварају и раде у складу са савременим информационо-комуникационим технологијама. Учасофт, у својој понуди за њих обезбеђује израду веб сајтова, веб портала, система за управљење садржајем, система за учење на даљину и врши адекватну обуку запослених.
 
Ауторски тим Учасофта чине професионалци у области разредне и предметне наставе, носиоци научних звања у области дидактичко-методичких наука, као и стручњаци у области образовне технологије и савремених информационо-комуникационих технологија.
 
 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС