Savremeni i bezbedni

Veb sajtovi

Naši veb sajtovi se odlikuju visokom sigurnošću, dobrim dizajnom i u potpunosti su prilagođeni svim pretraživačima.

VEĆ OD

12.800 RSD

Potreban Vam je poslovni veb sajt?

Shvatili ste da se broj korisnika interneta svakodnevno uvećava i da skoro svako domaćinstvo ima pristup globalnoj mreži?

Imate nešto za prodaju ili je potrebno da nekoga upoznate sa poslom kojim se bavite?

Primetili ste da svi Vaš poslovni partneri imaju veb sajtove i da su oni postaju imperativ za promociju posla ili biznisa?

Još uvek nemate svoj veb sajt i počeli ste da ličite na prodavca koji mušteriji nema da ponudi svoju vizit karticu?

Odlučili ste da postanete vlasnik veb sajta koji ima dovoljno sadržaja sa jasnom porukom vašeg posla ili biznisa?

Želite da se Vaš veb sajt učitava brzo, da bude pouzdan i da izgleda profesionalno?

Na pravom ste mestu!

Potreban Vam je školski veb sajt?

Želite da uspešno ostvarite misiju i viziju Vaše škole?

Hoćete da budete uspešna škola?

Vaše rukovodstvo ide u korak sa razvojem informaciono-komunikacionih tehnologija?

Hoćete da podignete svoj kredibilitet i ugled u javnosti prisustvom na internetu?

Potrebno Vam je da informacije i dešavanja u školi postanu dostupne svim partnerima, a naročito roditeljima i učenicima?

Nedostaje Vam školski veb sajt koji je dobro dizajnirani, atraktivan, jednostavan za navigaciju, upotrebljiv, sadržajan, funkcionalan i da je u stanju da zadrži i ponovo vrati posetioca?

Na pravom ste mestu!

Zašto da izaberete nas?

Sigurnost i bezbednost

Responzivni dizajn

Puna optimizacija

Objasnićemo detaljnije

Na internetu se nalazi mnoštvo sajtova. Naizgled, svi su isti, ali među njima postoje razlike. Jednostavni sajtovi, koji pružaju osnovne informacije o vlasniku i njegovom biznisu zovu se statički sajtovi. Ovakve sajtove mogu da nadograđuju, menjaju i ažuriraju samo profesionalci. Sa dinamičkim sajtovima je drugačije. Ovakve sajtove, uz adekvatnu obuku, može da održava i osoba koja nije veb programer. Veoma su pogodni za sajtove na kojima je potrebno često menjati i dopunjavati sadržaje.

Za Vašu školu ili posao po izuzetno povoljnoj ceni možemo da napravimo dinamički sajt koji će odgovarati svim Vašim potrebama!

Da biste imali veb sajt na internetu, potrebno je da obezbedite domen (jedinstvenu veb adresu) i hosting (prostor na internetu gde je pozicioniran Vaš veb sajt). Domen se sastoji od dva dela: domen drugog stepena, koji sami definišete (npr. ucasoft) i domen najvišeg nivoa, koji birate iz predefinisane liste domena Vašeg domen registra (npr. rs). Budite kreativni prilikom izbora domena drugog stepana, a prilikom izbora domena najvišeg nivoa izaberite onaj koji pripada prirodi posla kojim se bavite. Prilikom izbora hostinga, budite pažljivi i izaberite pouzdanog provajdera.

Domen i pouzdan hosting možete da obezbedite kod nas po veoma povoljnoj ceni!

Optimizacija sajta za pretraživače (SEO – Search Engine Optimization) predstavlja skup radnji i aktivnosti koje se izvršavaju na samom sajtu i van sajta radi poboljšanja pozicije sajta na pretraživačima prilikom pretrage na zadate ključne reči. Veb sajt, koji ne može da se nađe na pretraživaču, kao i da ne postoji.

Ukoliko se odlučite za nas, Vaš sajt će biti profesionalno optimizovan i visoko će se kotirati na pretragama!

SSL je akronim od Secure Sockets Layer. Predstavlja parče koda na vašem veb serveru koje omogućava bezbednu onlajn komunikaciju. Veliki broj korisnika veb sajtova koristi ovaj sertifikat u cilju smanjenja rizika od krađe podataka ili nezakonite obrade osetljivih informacija. Da bi se obezbedila sigurna konekcija između klijenta i servera,  potrebno je da se na veb serveru instalira SSL sertifikat. U tom slučaju Vaš veb sajt će imati imati zeleni katanac i „https“ u nazivu sajta.

U slučaju da izaberete naš hosting, mi ćemo Vam besplatno obezbediti osnovni SSL sertifikat!

Nije dovoljno samo da imate veb sajt. Da bi on opravdao svoje postojanje, potrebno je da se redovno održava i ažurira. Bitno je da se redovno vrši  ažuriranje sistema i svih dodataka koji se koriste. Sadržaji stranica uvek treba da budu aktuelni, funkcionalni i lepo dizajnirani. Ukoliko se ne radi tako vaš sajt će izgledati zapušteno, a njegovi posetioci će ga brzo napuštati. Svi naši klijenti i ovaj deo posla prepuštaju nama.

Po izuzetno povoljnoj ceni mi možemo da održavamo i ažuriramo Vaš sajt!

Izaberite paket i prijavite se za izradu sajta

OSNOVNI PAKET

12.800 RSD

OPTIMALNI PAKET

16.800 RSD

NAPREDNI PAKET

20.800 RSD

SUPER PAKET

24.800 RSD

*Napomena: U cenu svakog paketa uračunata je besplatna izrada sajta (do 5 strana). Naknadne izmene na sajtu računaju se u ažuriranje sajta. Posebni zahtevi klijenta na besplatnom, demo sajtu, dodatno se naplaćuju. Cena se utvrđuje dogovorom sa klijentom.

**Napomena: U cenu svakog paketa uračunati su domeni: edu.rs, org.rs, co.rs, in.rs, srb, org.srb, pr.srb, obr.srb. Cena svakog paketa se uvećava ukoliko klijent izabere neki drugi domen: com + 800 RSD, rs + 1200 RSD, org + 900 RSD, info + 900 RSD, net + 900 RSD, me + 1700 RSD, biz + 1000 RSD, in + 2100 RSD, tv + 3000 RSD, ws + 1400 RSD, co + 2900 RSD, mobi + 1600 RSD, design + 7200 RSD, nl + 700 RSD.

Kontaktirajte nas

Scroll to Top