Slajd 3
Dobro došli na
Učasoft

Osećajte se prijatno na stranicama Učasofta. Verujemo da ćemo uskoro biti u prilici da Vam pružimo neku od naših usluga.

Kako da
UNAPREDITE
RAD I POSAO
koristeći
NAŠE USLUGE?
Slide 1
Vreme je za dobar
onlajn seminar

Naši seminari se odlikuju visokim kvalitetom i u potpunosti su prilagođeni svim standardima onlajn učenja.

– već od 1800 RSD
– u cenu uračunat PDV
– iskustvo i praksa
– visok kvalitet
– akreditacija
Slide 2
Siguran i savremen
veb sajt

Naši veb sajtovi se odlikuju visokom sigurnošću, dobrim dizajnom i u potpunosti su prilagođeni svim pretraživačima.

– već od 12800 RSD
– u cenu uračunat PDV
– sigurnost i bebednost
– responzivni dizajn
– puna optimizacija
Slide 4
Savremen i pouzdan
lms

Naši sistemi za upravljanje učenjem odlikuju se lepim dizajnom i kvalitetnom komunikacijom između nastavnika i učenika.

– cena po dogovoru
– obuka za nastavnike
– sigurnost i bebednost
– responzivni dizajn
– puna optimizacija
previous arrow
next arrow

Stručnost

Naš tim čine profesionalci iz oblasti razredne i predmetne nastave, informaciono-komunikacionih tehnologija, nosioci naučnih i stručnih zvanja.

Iskustvo

Didaktičko-metodička znanja i dugogodišnje prisustvo na internetu omogućili su nam da našim saradnicima pružimo najbolju moguću uslugu. 

Kvalitet

Članovi našeg tima nagrađivani su najvišim nagradama i priznanjima koje dodeljuju vladin i nevladin sektor, udruženja i organizacije različitih profila.

Podrška

Sa nama možete da stupite u kontakt kad kog za to imate potrebu. Uz stalnu podršku profesionalaca iz našeg tima osećaćete se sigurno tokom realizacije svih aktivnosti.

ONLAJN SEMINARI

od 1.800 RSD

onlajn-seminari-a

IZRADA VEB SAJTOVA

od 12.800 RSD

izrada-sajtova-b

IZRADA LMS-a

po dogovoru

izrada-sajtova-c

Neverovatno profesionalni,ekspeditivni i saradljivi! Ažuriranje sajta se realizuje u veoma kratkom roku. Prosto se pitam da li ikada spavaju? Izuzetno prijatno iskustvo – svaki put svojom doslednošću podižu raspoloženje.

Gordana Stanković, profesorica matematike i informatike

Osnovna škola "Ivo Lola Ribar", Novi Sad

Učasoft tim je sajtom predstavio  projekat Kulin ban. I više sam nego zadovoljan prikazanim! Sve je urađeno zaista profesionalno na visokom nivou. Toplo ih preporučujem svima koji žele imati siguran i kvalitetan sajt.

Vladimir Savić

Kulin ban

Moj posao je znatno unapređen pojavom sajta i onlajn prodavnice aloja proizvoda. Učasoft se pobrinuo da sve tako dobro izgleda! Iskreno ih preporučujem svima koji žele da imaju kvalitetan i siguran sajt!

Milena Petrović

Svet aloje

Učasoft timu smo prepustili da uređuje naš sajt, Buking stranicu, Moje preduzeće na Guglu… Brinu se o prisustvu našeg etno kompleksa i ribljeg restorana na internetu. Oni su pravi profesionalci! Sve funkcioniše besprekorno! Imaju sve naše preporuke!

Bogdan Panić

Etno kompleks "Drinski vajati Dado"

Sve pohvale za odabir teme. Mnogo izuzetnih primera i zanimljivosti učinili su da lekcije ne budu suvoparne. Na ovom seminaru naučila sam dosta.

Anka

profesor likovne kulture

Prvi seminar ovog tipa na kojem učestvujem, a trebalo bi ih često praktikovati, štedi vreme, manji su troškovi, a efekat jako dobar. Zbog toga ovakve seminare preporučujem svakom.

Atila

profesor razredne nastave

Ovo mi je prvi onlajn seminar. Veoma sam zadovoljan. Naročito mi se dopada što vreme nije kruto određeno, nego možemo sami da biramo kad i koliko vremena ćemo provesti na seminaru.

Hajrudin

profesor hemije

Što se tiče seminara, jako sam zadovoljna. Pored maksimalne edukacije dopalo mi se i što smo mogli birati vreme kako za učenje, tako i rešavanje datih zadataka.

Vesna

profesor fizičkog i zdravstvenog vaspitanja

Prvi put pohađam seminar na ovaj način i vrlo sam zadovoljna načinom rada i pored malo bojazni kako će to ići. Teme su zanimljive, a sadržaj bogat. Smatram da će podstaći nastavnike na dalji rad uz upotrebu računara.

Suzana

profesor fizike

Vrlo praktičan način za organizovanje dodatnog usavršavanja nastavnika. Pre svega zbog prilagođenog vremena održavanja seminara obavezama nastavnika – svako pristupa obuci kada to njemu najviše odgovara.

Samra

profesor razredne nastave

Tema seminara je zanimljiva i korisna i izuzetno profesionalno odrađena. Dopada mi se način rada. Seminar nudi mnogo zanimljivih sadržaja koji se mogu primeniti u nastavi. Sve pohvale!

Marko

profesor biologije

Svojim kolegama bih od srca preporučila ovu obuku iz razloga što će naučiti nešto novo, poučno, a što će moći da primene u praksi. Sve pohvale i za organizaciju i za obuku.

Dragana

profesor istorije

Ovakve seminare bih rado pohađala. Objašnjenja su dobra, radimo tempom koji ne iziskuje tenziju, odgovori na sva pitanja se objašnjavaju korak po korak, savršeni predavači, pre svega profesionalni, rado ću preporučiti seminar kolegama.

Milica

profesor razredne nastave

Kontaktirajte nas

Scroll to Top