Продавница семинара

Купите семинар

ВАЖНО: НЕМОЈТЕ ДА КУПУЈЕТЕ СЕМИНАР УКОЛИКО СЕ ПРЕТХОДНО НИСТЕ ПРИЈАВИЛИ!

На ОВОЈ страни прво се упознајте са нашим семинарима. Уколико сте заинтересовани на ОВОЈ страни се пријавите на семинар. Када се пријавите, ми ћемо Вас контактирати и тек након тога можете приступити куповини.

СЕМИНАР 1-5

3.000 РСД (Срб)
25 € (ЦГ)*

СЕМИНАР 6-10

2.500 РСД (Срб)
21 € (ЦГ)*

СЕМИНАР 11-20

2.000 РСД (Срб)
17 € (ЦГ)*

СЕМИНАР 21-30

1.800 РСД (Срб)
15 € (ЦГ)*

*Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту. Хвала Вам на разумевању.

У име Учасофта обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Дајемо купцима могућност избора укључујући могућност одлуке да ли желе или не да се избришу са мејлинг листа које се користе за маркетиншке кампање. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви запослени у Учасофту одговорни су за поштовање начела заштите приватности.

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребном SSL протокола PKI система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине гарантује процесор платних картица ChipCard a.d Београд, па се тако комплетан процес наплате обавља на страницама ChipCard-a. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, Учасофт је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања.

 

Корпа
Scroll to Top