УЧА е-ШКОЛА

Уча е-школаУ новембру 2008. године почео је са радом Уча портал. На њему су се, на почетку, могле пронаћи информације усмерене на подршку и праћење активности учесника акредитованог програма Веб портали за припрему и реализацију наставе. Од 2010. године, поред овог програма стручног усавршавања, на Уча порталу могу се пронаћи и информације везане за још један програм стручног усавршавања Како до интерактивног софтвера у настави.

У оквиру Уча портала, покренут је и Уча форум, намењен свима који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса у предшколским установама, основним и средњим школама. Учесницима свих семинара Веб портали за припрему и реализацију наставе и Како до интерактивног софтвера у настави путем овог форума омогућено је да буду у сталном контакту и да на тај начин размењују мишљења и отклањају могуће недоумице. Чланови Уча форума могу постављати различите теме и давати одговоре на њих. Основни циљ био је да се сви учесници програма укључе у велику виртуелну заједницу чинећи да програми разбију временске и просторне баријерe.

Од почетка 2011. године Уча портал је обогаћен покретањем Уча е-школе која омогућава онлајн похађање акредитованих програма стручног усавршавања Како до интерактивног софтвера у настави и Веб портали за припрему и реализацију наставе. Поред е-семинара, на страницама Уча е-школе моћи ће да се пронађу и занимљиви е-курсеви и наставни материјали за предшколце, ученике, наставнике, васпитаче, родитеље, стручне сараднике, директоре... Дакле, поново за све оне који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса.

Уча портал 30. септембра 2011. године прераста у Учасофт – агенцију за едукацију и услуге, са намером да постане лидер у пружању подршке у раду школама, наставницима, ученицима, родитељима, али и свим другим заинтересованим правним и физичким лицима, која имају потребу да стварају и раде у складу са савременим информационо-комуникационим технологијама. Учасофт, у својој понуди за њих обезбеђује израду веб сајтова, веб портала, система за управљење садржајем, система за учење на даљину и врши адекватну обуку запослених.

Ауторски тим Учасофта чине професионалци у области разредне и предметне наставе, носиоци научних звања у области дидактичко-методичких наука, као и стручњаци у области образовне технологије и савремених информационо-комуникационих технологија.

Намера је да се овај тим прошири...


Прескочи ПријаваПрескочи Контактирајте нас

Контактирајте нас


Контакт

Тел: +381 (0)15 779 6 808

Моб: +381 (0)64 455 8 411

Прескочи Пријава на семинар

Пријава на семинар


Како да се пријавим на семинар
Прескочи Учење на даљину

Учење на даљину

Прескочи Потврда успешности семинара

Потврда успешности семинара


Потврда успешности
Прескочи Календар

Календар

Нед Пон Уто Сре Чет Пет Суб
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 Данас Wednesday, 16. October 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31   
Прескочи Пратите нас на

Пратите нас наFacebook Twitter Google +
Прескочи Активни корисници

Активни корисници

(последњих 5 минута)
Нема