Почетна Како да се пријавим на традиционални (дводневни) семинар?

Како да се пријавим на традиционални (дводневни) семинар?

Напомена: Традиционални (дводневни) семинар реализујемо уколико постоји организована група учесника.  То значи да на ову врсту семинара пријаву наставника углавном врши школа у којој радите. Као појединци, можете се пријавити само на наш онлајн семинар, осим у случају да се у некој школи, која је у Вашој близини, одржава дводневни семинар. У том случају можете се пријавити и на дводневни семинар.

УПУТСТВО ЗА ПОЈЕДИНЦЕ

Уколико се у Вашој близини реализује наш дводневни семинар, а нисте радник те школе, да бисте се пријавили и учествовали у реализацији семинара, урадићете следеће:

1. корак: Потребно је да попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.

2. корак: Уплатићете котизацију за дводневни семинар у износу од 2000,00 динара. Модел уплатнице можете погледати и преузети ОВДЕ.

Уколико Вам котизацију плаћа школа, довољно је да тачно попуните и пошаљете пријаву за семинар из 1. корака и школа ће добити рачун на основу којег ће извршити уплату.

УПУТСТВО ЗА ШКОЛЕ

Напомена: Уколико сте школа и пријављујете Ваше раднике за дводневни семинар (наши реализатори долазе у Вашу школу и држе семинар током два везана дана), урадићете следеће:

1. корак: Попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.

2. корак: Након што добијемо Вашу пријаву, послаћемо Вам предрачун на основу којег ћете уплатити котизацију за ваше раднике. 

Уколико пријављујете дводневни семинар, котизација, по полазнику, за групу од 20 до 30 учесника семинара износи 2000,00 динара. Храну, трошкове превоза и смештаја реализатора (једно ноћење, два реализатора) обезбеђујете Ви.

Уколико пријављујете наставнике за онлајн семинар, котизација по полазнику износи 3000,00 динара (до 5 наставника), 2500,00 динара (од 6 до 10 наставника), 2000,00 динара (преко 10 наставника).

 

 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС