Почетна Како да се пријавим на онлајн семинар?

Како да се пријавим на онлајн семинар?

УПУТСТВО ЗА ПОЈЕДИНЦЕ
 
Објаснићемо шта је све потребно да урадите како бисте се успешно пријавили на онлајн програм стручног усавршавања Веб портали за припрему и реализацију наставе. Урадићете следеће:

1. корак: Прво што треба да урадите је да попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.
 
2. корак: Уплатићете котизацију за онлајн семинар у износу од 3000,00 динара. Модел уплатнице можете погледати и преузети ОВДЕ. Постоји могућност плаћања у више рата, с тим што уплата прве рате, у износу од 1500,00 динара, треба да се изврши пре почетка семинара (одмах након пријаве на семинар). Остале рате је потребно уплатити до краја семинара.
 
Уколико Вам котизацију плаћа школа, довољно је да тачно попуните и пошаљете пријаву за семинар из 1. корака и школа ће добити рачун на основу којег ће извршити уплату.
 
Пре почетка онлајн семинара добићете корисничко име и лозинку за приступ систему и одабраном семинару, као и сва остала потребна упутства.
 
УПУТСТВО ЗА ШКОЛЕ

Урадићете следеће:

1. корак: Попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.

2. корак: Након што добијемо Вашу пријаву, послаћемо Вам предрачун на основу којег ћете уплатити котизацију за ваше раднике. 
 
Уколико пријављујете дводневни семинар, котизација, по полазнику, за групу од 20 до 30 учесника семинара износи 2000,00 динара. Храну, трошкове превоза и смештаја реализатора (једно ноћење, два реализатора) обезбеђујете Ви.
 

Уколико пријављујете наставнике за онлајн семинар, котизација по полазнику износи 3000,00 динара (до 5 наставника), 2500,00 динара (од 6 до 10 наставника), 2000,00 динара (од 11 до 20 наставника), 1800,00 динара (од 21 до 30 наставника).

 

 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС