Почетна Израда школских сајтова

Израда школских сајтова

Желите да успешно остварите мисију и визију Ваше школе?
Хоћете да будете успешна школа?
Ваше руководство иде у корак са развојем информационо-комуникационих технологија?
Хоћете да подигнете свој кредибилитет и углед у јавности присуством на интернету?
Потребно Вам је да информације и дешавања у школи постану доступне свим партнерима, а нарочито родитељима и ученицима?
Недостаје Вам школски веб сајт који је добро дизајнирани, атрактиван, једноставан за навигацију, употребљив, садржајан, функционалан и да је у стању да задржи и поново врати посетиоца?
 
На правом сте месту!
skolski-sajtovi
У Учасофту раде професионалци који ће својим знањем и искуством направити одговарајући веб сајт за Вашу школу!
 
У даљем тексту ћемо Вам помоћи да се одлучите за врсту сајта и услуге које Вам одгвоарају.
 
СТАТИЧКИ САЈТОВИ
 
На интернету се налази мноштво сајтова. Наизглед, сви су исти, али међу њима постоје разлике. Најмањи, једноставни сајтови, који пружају основне информације о власнику зову се статички сајтови. Многи их користе, јер су најјефтинији за хостовање и дизајнирање. Међутим, овакве сајтове могу да надограђују, мењају и ажурирају само професионалци, стручњаци из области веб дизајна и веб програмирања.
 
ДИНАМИЧКИ САЈТОВИ
 
Са динамичким сајтовима је другачије. Овакве сајтове, након израде, уз адекватну обуку, може да одржава и особа која није веб програмер. Веома су погодни за школске сајтове, на којима је потребно често мењати и допуњавати садржаје (вести, догађаји, овавештења, фотографије...), те их Вам због тога топло препоручујемо.
 
РЕДИЗАЈН ПОСТОЈЕЋЕГ САЈТА
 
Уколико већ поседујете веб сајт, а нисте задовољни његовим изгледом, можемо извршити редизајн и од постојећег сајта направити нешто сасвим ново.
 
OДРЖАВАЊЕ ВЕБ САЈТОВА
 
Уколико се одлучите да за Вас израдимо динамички веб сајт (CMS), можете и сами, уз обуку коју ћемо Вам пружити, да мењате и убацујете нове садржаје. Уколико не желите да се тиме оптерећујете, можете и нас ангажовати да то обављамо уместо Вас.
edu
ДОМЕН И ХОСТ
 
Да бисте имали веб сајт на интернету, потребно је да обезбедите домен (јединствену веб адресу) и хост (простор на интернету где је позициониран Вш веб сајт). Домен се састоји од два дела: домен другог степена, који сами дефинишете (нпр. ucasoft) и домен највишег нивоа, који бирате из предефинисане листе домена Вашег домен регистра (нпр. rs). Будите креативни приликом избора домена другог степана, а приликом избора домена највишег нивоа, за школе Вам препоручујемо edu.rs. Приликом избора хоста, будите пажљиви и изаберите поузданог провајдера.
 
ОПТИМИЗАЦИЈА ЗА ПРЕТРАЖИВАЧЕ (SEO)
 
Оптимизација сајта за претрачиваче (SEO - Search engine optimisation) представља скуп радњи и активности које се извршавају на самом сајту и ван сајта ради побољшања позиције сајта на претраживачима приликом претраге на за задате кључне речи. Веб сајт, који не може да се нађе на Google-у приликом претраге, као и да не постоји. Уколико се одлучите за нас, Ваш сајт ће бити професионално оптимизован и високо ће се котирати на претрагама.
 
Укажите нам поверење, а ми ћемо се побринути да Ваш школски веб сајт буде дизајниран према Вашим потребама и жељама!
 
Запамтите: Ваш сајт је Ваш идентитет!
 
ПРИЈАВА ЗА ИЗРАДУ ШКОЛСКОГ ВЕБ САЈТА
 
Уколико сте одлучили да Вам тим Учасофта изради веб сајт, попуните и пошаљите одговарајући образац. У најкраћем року ћемо Вам се јавити и предложити цену за израду Вашег веб сајта. Урадићете следеће:
 
Попуните и пошаљите ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*), су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање, послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи. Ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.
 
 

 

 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС