Почетна Уча веб дизајн

Уча веб дизајн

Схватили сте да се број корисника интернета свакодневно увећава и да скоро свако домаћинство има приступ глобалној мрежи?
Имате нешто за продају или је потребно да некога упознате са послом којим се бавите?
Приметили сте да сви Ваш пословни партнери имају веб сајтове и да су они постају императив за промоцију посла или бизниса?
Још увек немате свој веб сајт и почели сте да личите на продавца који муштерији нема да понуди своју визит картицу?
Одлучили сте да постанете власник веб сајта који има довољно садржаја са јасном поруком вашег посла или бизниса?
Желите да се Ваш веб сајт учитава брзо, да буде поуздан и да изгледа професионално?
 
На правом сте месту!
uca-veb-dizajn
Пред Вама су професионалци који ће својим знањем и искуством направити одговарајући веб сајт за Вас!
Укажите нам поверење, а Учасофт ће се побринути да добијете веб сајт који одговара Вашим потребама!
 
Упознајте се са услугама које Учасофт нуди и определите се за нешто што Вама одговара.
 
ИЗРАДА СТАТИЧКИХ САЈТОВА
 
На интернету се налази мноштво сајтова. Наизглед, сви су исти, али међу њима постоје разлике. Најмањи, једноставни сајтови, који пружају основне информације о власнику и његовом бизнису зову се статички сајтови. Многи их користе, јер су најјефтинији за хостовање и дизајнирање. Међутим, овакве сајтове могу да надограђују, мењају и ажурирају само професионалци, стручњаци из области веб дизајна и веб програмирања.
 
ИЗРАДА ДИНАМИЧКИХ САЈТОВА
 
Са динамичким сајтовима је другачије. Овакве сајтове, након израде, уз адекватну обуку, може да одржава и особа која није веб програмер. Веома су погодни за сајтове на којима је потребно често мењати и допуњавати садржаје (вести, догађаји, овавештења, фотографије...), те их Вам због тога топло препоручујемо.
 
РЕДИЗАЈН ПОСТОЈЕЋЕГ САЈТА
 
Уколико већ поседујете веб сајт, а нисте задовољни његовим изгледом, можемо извршити редизајн и од постојећег сајта направити нешто сасвим ново.
 
ОДРЖАВАЊЕ ВЕБ САЈТОВА
 
Уколико се одлучите да за Вас израдимо динамички веб сајт (CMS), можете и сами, уз обуку коју ћемо Вам пружити, да мењате и убацујете нове садржаје. Уколико не желите да се тиме оптерећујете, можете и нас ангажовати да то обављамо уместо Вас.
uca veb dizajn domen
ОПТИМИЗАЦИЈА ЗА ПРЕТРАЖИВАЧЕ (SEO)
 
Оптимизација сајта за претрачиваче (SEO - Search engine optimisation) представља скуп радњи и активности које се извршавају на самом сајту и ван сајта ради побољшања позиције сајта на претраживачима приликом претраге на за задате кључне речи. Веб сајт, који не може да се нађе на Google-у приликом претраге, као и да не постоји. Уколико се одлучите за нас, Ваш сајт ће бити професионално оптимизован и високо ће се котирати на претрагама.
 
ДОМЕН И ХОСТ
 
Да бисте имали веб сајт на интернету, потребно је да обезбедите домен (јединствену веб адресу) и хост (простор на интернету где је позициониран Вш веб сајт). Домен се састоји од два дела: домен другог степена, који сами дефинишете (нпр. ucasoft) и домен највишег нивоа, који бирате из предефинисане листе домена Вашег домен регистра (нпр. rs). Будите креативни приликом избора домена другог степана, а приликом избора домена највишег нивоа изаберите онај који приапада природи посла којим се бавите. Приликом избора хоста, будите пажљиви и изаберите поузданог провајдера. Домен и хост можете сами обезбедити или се можете одлучити да то ми урадимо по веома повољним ценама.
 
 
Запамтите: Ваш сајт је Ваш идентитет!
 
 
ПРИЈАВА ЗА ИЗРАДУ ВЕБ САЈТА
 
Уколико сте одлучили да Вам тим Учасофта изради веб сајт, попуните и пошаљите одговарајући образац. У најкраћем року ћемо Вам се јавити и предложити цену за израду Вашег веб сајта.
 
УПУТСТВО ЗА ПРЕДУЗЕЋА, ПРЕДУЗЕТНИКЕ, ОРГАНИЗАЦИЈЕ, УДРУЖЕЊА...
 
Ако сте правно лице (предузеће, организација, удружење, предузетник...) попуните и пошаљите ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*), су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање, послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи. Ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.
 
УПУТСТВО ЗА ШКОЛЕ    
 
Ако сте школа попуните и пошаљите ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*), су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање, послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи. Ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.
 
УПУТСТВО ЗА ФИЗИЧКА ЛИЦА
           
Ако сте физичко лице (бавите се неким занимањем и желите да се представите на интернету) попуните и пошаљите ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*), су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање, послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи. Ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.
 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС