Почетна Акредитовани семинари

Акредитовани семинари

Желите да за Ваше наставнике организујете акредитоване семинаре стручног усавршавања?
Потребно Вам је да ти семинари јачају професионалне капацитете, нарочито у области иновативних метода наставе, управљања одељењем и информационо-комуникационих технологија?
Желите да савладавањем програма Ваши наставници развијају компетенције за поучавање и учење?
 
На правом сте месту!
ponuda-za-skole-seminari
Чланови Учасофт тима већ шест година успешно реализују акредитованe програмe сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника Како до интерактивног софтвера у настави и Веб портали за припрему и реализацију наставе.
И ове године Комисије Завода за унапређивање образовања и васпитања одобриле су ове програме за школску 2016/2017. и 2017/2018. годину. Налазе се у области Општа питања наставе и сврстани су у приоритетну област избор, израда, прилагођавање и употреба уџбеника, другог дидактичко - методичког материјала и других извора знања за одређени наставни предмет, односно васпитно-образовну област (3) на листи приоритетних области коју је Министар просвете и науке Републике Србије прописао за период од три године. Савладавањем ових програма наставници развијају компетенције за поучавање и учење (К1). Посебно је значајно да се наши програми реализују путем интернета - учење на даљину (четири недеље, 18 бодова).

ПОТВРДА УСПЕШНОСТИ НАШИХ СЕМИНАРА

Преко хиљаду наставника је у протеклом периоду успешно савладало садржаје наших програма стручног усавршавања. Анализом евалуационих упитника установили смо да су имали изразито позитивне ставове према овим програмима, као и да су их оценили успешним у целини. Осим што су своја искуства, везана за интерактивне образовне софтвере и веб портале за припрему и реализацију наставе, презентовали на научним скуповима и публиковали као стручне и научне радове у часописима од националног значаја, аутор и реализатори програма су вештине које се стичу на овим семинарима примењивали у свакодневном раду са својим ученицима. Резултат оваквог рада су три награде на конкурсима Дигитални час. У питању је прва награда (2011) у групи природних наука (Систем за управљање учењем у настави природе и друштва - рад представља практичну реализацију једне наставне јединице (Географски положај Мачванског округа), трећа награда (2012) у групи друштвених наука и спорта (Образовни софтвер у настави почетног читања и писања - рад представља практичну реализацију једне наставне јединице (Обрада слова Сс) и трећа награда (2015) у групи природних наука (Настава природе и друштва у вођеном систему електронског учења - рад представља практичну реализацију једне наставне јединице (Географски положај Републике Србије).
seminari-potvrda-uspesnosti
Ове награде представљају велики подстрек и оправдање за реализацију наших семинара Како до интерактивног софтвера у настави и Веб портали за припрему и релаизацију наставе на којима се стичу знања и вештине за креирање оваквих часова.
 
ПОГЛЕДАЈТЕ ВИШЕ О НАГРАДАМА
 
 
 
ОПИС ПРОГРАМА
 
 
КАКО ДА СЕ ПРИЈАВИМ НА СЕМИНАР?
 
Oбјаснићемо шта је све потребно да урадите како бисте се успешно пријавили на наш програм стручног усавршавања.
 
УПУТСТВО ЗА ПОЈЕДИНЦЕ
 
1. корак: Уколико се пријављујете самостално за наш онлајн семинар потребно је да попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.
 
2. корак: Уплатићете котизацију за онлајн семинар у износу од 3000,00 динара. Модел уплатнице можете погледати и преузети ОВДЕ. Постоји могућност плаћања у више рата, с тим што уплата прве рате, у износу од 1500,00 динара, треба да се изврши пре почетка семинара (одмах након пријаве на семинар). Остале рате је потребно уплатити до краја семинара.
 
Уколико Вам котизацију плаћа школа, довољно је да тачно попуните и пошаљете пријаву за семинар из 1. корака и школа ће добити рачун на основу којег ће извршити уплату.
 
Пре почетка онлајн семинара добићете корисничко име и лозинку за приступ систему и одабраном семинару, као и сва остала потребна упутства.
 
УПУТСТВО ЗА ШКОЛЕ

1. корак: Попуните ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*) су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи.

2. корак: Након што добијемо Вашу пријаву, послаћемо Вам предрачун на основу којег ћете уплатити котизацију за ваше раднике. 
 
Цена по учеснику износи 3 000,00 динара (до 5 учесника), 2 500,00 динара (од 6 до 10 учесника), 2 000,00 динара (од 11 до 20 учесника) и 1 800,00 динара (од 21 до 30 учесника). Цена укључује надокнаде за реализаторе и трошкове организације обуке. Надокнаду за коришћење простора за рад и путне трошкове реализатора за завршну проверу знања обезбеђује организатор.
 
 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Удружење "Одговорно живљење"

Удружење "Одговорно живљење"

Урадили смо сајт за Удружење "Одговорно живљење". Веб адреса: www.odg...
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС