Почетна Понуда за школе Израда школских сајтова

Израда школских сајтова

Желите да успешно остварите мисију и визију Ваше школе?
Хоћете да будете успешна школа?
Ваше руководство иде у корак са развојем информационо-комуникационих технологија?
Хоћете да подигнете свој кредибилитет и углед у јавности присуством на интернету?
Потребно Вам је да информације и дешавања у школи постану доступне свим партнерима, а нарочито родитељима и ученицима?
Недостаје Вам школски веб сајт који је добро дизајнирани, атрактиван, једноставан за навигацију, употребљив, садржајан, функционалан и да је у стању да задржи и поново врати посетиоца?
 
На правом сте месту!
skolski-sajtovi
У Учасофту раде професионалци који ће својим знањем и искуством направити одговарајући веб сајт за Вашу школу!
 
У даљем тексту ћемо Вам помоћи да се одлучите за врсту сајта и услуге које Вам одгвоарају.
 
СТАТИЧКИ САЈТОВИ
 
На интернету се налази мноштво сајтова. Наизглед, сви су исти, али међу њима постоје разлике. Најмањи, једноставни сајтови, који пружају основне информације о власнику зову се статички сајтови. Многи их користе, јер су најјефтинији за хостовање и дизајнирање. Међутим, овакве сајтове могу да надограђују, мењају и ажурирају само професионалци, стручњаци из области веб дизајна и веб програмирања.
 
ДИНАМИЧКИ САЈТОВИ
 
Са динамичким сајтовима је другачије. Овакве сајтове, након израде, уз адекватну обуку, може да одржава и особа која није веб програмер. Веома су погодни за школске сајтове, на којима је потребно често мењати и допуњавати садржаје (вести, догађаји, овавештења, фотографије...), те их Вам због тога топло препоручујемо.
 
РЕДИЗАЈН ПОСТОЈЕЋЕГ САЈТА
 
Уколико већ поседујете веб сајт, а нисте задовољни његовим изгледом, можемо извршити редизајн и од постојећег сајта направити нешто сасвим ново.
 
OДРЖАВАЊЕ ВЕБ САЈТОВА
 
Уколико се одлучите да за Вас израдимо динамички веб сајт (CMS), можете и сами, уз обуку коју ћемо Вам пружити, да мењате и убацујете нове садржаје. Уколико не желите да се тиме оптерећујете, можете и нас ангажовати да то обављамо уместо Вас.
edu
ДОМЕН И ХОСТ
 
Да бисте имали веб сајт на интернету, потребно је да обезбедите домен (јединствену веб адресу) и хост (простор на интернету где је позициониран Вш веб сајт). Домен се састоји од два дела: домен другог степена, који сами дефинишете (нпр. ucasoft) и домен највишег нивоа, који бирате из предефинисане листе домена Вашег домен регистра (нпр. rs). Будите креативни приликом избора домена другог степана, а приликом избора домена највишег нивоа, за школе Вам препоручујемо edu.rs. Приликом избора хоста, будите пажљиви и изаберите поузданог провајдера.
 
ОПТИМИЗАЦИЈА ЗА ПРЕТРАЖИВАЧЕ (SEO)
 
Оптимизација сајта за претрачиваче (SEO - Search engine optimisation) представља скуп радњи и активности које се извршавају на самом сајту и ван сајта ради побољшања позиције сајта на претраживачима приликом претраге на за задате кључне речи. Веб сајт, који не може да се нађе на Google-у приликом претраге, као и да не постоји. Уколико се одлучите за нас, Ваш сајт ће бити професионално оптимизован и високо ће се котирати на претрагама.
 
Укажите нам поверење, а ми ћемо се побринути да Ваш школски веб сајт буде дизајниран према Вашим потребама и жељама!
 
Запамтите: Ваш сајт је Ваш идентитет!
 
ПРИЈАВА ЗА ИЗРАДУ ШКОЛСКОГ ВЕБ САЈТА
 
Уколико сте одлучили да Вам тим Учасофта изради веб сајт, попуните и пошаљите одговарајући образац. У најкраћем року ћемо Вам се јавити и предложити цену за израду Вашег веб сајта. Урадићете следеће:
 
Попуните и пошаљите ОВАЈ образац. Поља у обрасцу, означена звездицом (*), су обавезна и њих морате попунити. Када завршите попуњавање, послаћете нам образац тако што ћете притиснути дугме Пошаљи. Ми ћемо Вам одговорити у најкраћем року.
 
 

 

 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...
Основна школа "Лаза К. Лазаревић", Шабац

Основна школа "Лаза К. Лазаревић", Шабац

Урадили смо сајт за Основну школа "Лаза К. Лазаревић" из Шапца. Веб адреса:...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
kontaktirajte nas
 
Тел: +381 (0)15 779 6 808
 
Моб: +381 (0)64 455 8 411