Почетна О нама Учасофт

Учасофт

У новембру 2008. године почео је са радом Уча портал. На њему су се, на почетку, могле пронаћи информације усмерене на подршку и праћење активности учесника акредитованог програма Веб портали за припрему и реализацију наставе. Од 2010. године, поред овог програма стручног усавршавања, на Уча порталу могле су да се пронађу и информације везане за још један програм стручног усавршавања Како до интерактивног софтвера у настави.
o-nama-ucasoft
У оквиру Уча портала, покренут је и Уча форум, намењен свима који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса у предшколским установама, основним и средњим школама. Учесницима семинара Веб портали за припрему и реализацију наставе и Како до интерактивног софтвера у настави путем овог форума било је омогућено да буду у сталном контакту и да на тај начин размењују мишљења и отклањају могуће недоумице. Чланови Уча форума могли су да постављају различите теме и дају одговоре на њих. Основни циљ био је да се сви учесници програма укључе у велику виртуелну заједницу чинећи да програми разбију временске и просторне баријерe.
 
Од почетка 2011. године Уча портал је обогаћен покретањем Уча е-школе која је омогућила онлајн похађање наших акредитованих програма стручног усавршавања. Поред е-семинара, на страницама Уча е-школе могли су да се пронађу и занимљиви е-курсеви и наставни материјали за предшколце, ученике, наставнике, васпитаче, родитеље, стручне сараднике, директоре... Дакле, поново за све оне који на било који начин учествују у реализацији образовно-васпитног процеса.
 
Уча портал 30. септембра 2011. године прераста у Учасофт – агенцију за едукацију и услуге, са намером да постане лидер у пружању подршке у раду школама, наставницима, ученицима, родитељима, али и свим другим заинтересованим правним и физичким лицима, која имају потребу да стварају и раде у складу са савременим информационо-комуникационим технологијама. Учасофт, у својој понуди за њих обезбеђује израду веб сајтова, веб портала, система за управљење садржајем, система за учење на даљину и врши адекватну обуку запослених.
 
Ауторски тим Учасофта чине професионалци у области разредне и предметне наставе, носиоци научних звања у области дидактичко-методичких наука, као и стручњаци у области образовне технологије и савремених информационо-комуникационих технологија.
 
 
 
НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ
Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Предшколска установа "Прва радост", Житорађа

Урадили смо сајт за Предшколску установу "Прва радост" из Житорађе. Веб...
Основна школа "Лаза К. Лазаревић", Шабац

Основна школа "Лаза К. Лазаревић", Шабац

Урадили смо сајт за Основну школа "Лаза К. Лазаревић" из Шапца. Веб адреса:...

Пријава на мејлинг листу

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС
kontaktirajte nas
 
Тел: +381 (0)15 779 6 808
 
Моб: +381 (0)64 455 8 411